• Forside

  Article Preview

  Efter 4 år i formandsstolen overlod Kurt Bilsbo stafetten til den nye generation i form af Anders Stjernholm. Kurt Bilsbo fortsætter i bestyrelsen, der ellers fortsat er den samme som sidste år. Læs mere om året der gik samt Generalforsamlingen.
  ...
  Article Preview

  I uge 13 & 14 opfordrer AS til at ”tænke selv”, og udmelde sig af Folkekirken hvis man kun er ”traditionskristen”. I København havde kampagnen en stor mediedækning så nu kører 15 busser i perioden med vores 3 budskaber i Århus. byen er valgt da det er den næststørste by, hvor Ateister er virksomme via medlemskab og på bl.a Google. Kampagnen har allerede givet sure miner fra præster og biskopper. Dem kan vi sagtens imødegå…
  ...
  Article Preview

  Ateist-aktivisten Aron Ra kommer til Danmark på en turné, hvor han fortæller om at arbejde for sekulære værdier og kampen for undervisning i evolution og videnskab i staten Texas, hvor de offentlige skoler ifølge ham bliver brugt til kristen indoktrinering. Kom og oplev en fascinerende tænker og hør om kampen på den religiøs frontlinje i Guds egen favoritstat.
  ...
  Article Preview

  Vi vil gerne give dig noget at tænke over. Derfor har vi stillet et par spørgsmål på Odenses busser til dig, der gerne vil tænke selv. Herunder kan du se nogle argumenter for og imod, som du kan bruge, hvis du er i tvivl om, hvad du tror.

  Det vigtigste for os er ikke, hvilket svar, du når frem til, men at du når frem til et svar.
  ...

  Vores formand Kurt Bilsbo blev interviewet i TV2 Øst d. 1. oktober i programmet "Præstens Lektie". Klik ind på billedet. Her kan du se og hører indlægget ved at spole frem til kl. 9.30.

  God fornøjelse.
  Article Preview

  Af Anders Stjernholm, talsmand for Ateistisk Selskab

  I den ny regerings grundlag “Sammen for fremtiden” lader de os endnu engang vide, at Danmark er et kristent land og folkekirken skal nyde særstatus. Endda vil de yde hjælp til menighedsrådenes skrantende popularitet. Måske skulle de have overvejet sloganet “Sammen for fortiden” i stedet?
  ...

 • Like vores Facebook side

 • Følg os her